Esteu aquí: Inici Notícies Seminari: "Desenvolvimento de sistemas de saúde: acesso e coordenação de redes de serviços de saúde na Colômbia e no Brasil"
es  |  en  |  pt  |  cat

Seminari: "Desenvolvimento de sistemas de saúde: acesso e coordenação de redes de serviços de saúde na Colômbia e no Brasil"

15 de maig 2012, Recife (Brasil)

Seminari: "Desenvolvimento de sistemas de saúde: acesso e coordenação de redes de serviços de saúde na Colômbia e no Brasil"

Benvinguda a càrrec del Prof C. Calado, rector de la Universitat de Pernambuco, Prof E. Cesse, Coord. Postgrau Fiocruz, Dra C.K. Alves, Directora de control i avaluació de la Secretaria de Salut de Pernambuco i Prof MR Ferreira, Investigadora Equity-LA

L'Institut de Medicina Integral Prof Fernando Figueira (IMIP) va acollir el 2n Seminari sobre l'accés i coordinació en xarxes de serveis de salut a Colòmbia i Brasil, durant el qual es va fer presentació pública dels resultats preliminars del projecte Equity-LA. (veure el programa)

La conferència va comptar amb la presència d'experts nacionals i internacionals, així com amb la presència de les autoritats de la Universidade de Pernambuco, l'Institut de Medicina Integral Prof Fernando Figueira, Centro de Pesquisa Aggeu Magalhães i també amb representació de la Secretaria de Salut de Pernambuco i les Secretaries de salut dels municipis de Recife, Paulista i Caruaru.

Les presentacions realitzades pels investigadors dels quatre equips del projecte es van centrar en els resultats preliminars dels estudis:

Eines personals