Esteu aquí: Inici Notícies La Comissió Europea finança el nou projecte Equity-LA II
es  |  en  |  pt  |  cat

La Comissió Europea finança el nou projecte Equity-LA II

Impacte de les estratègies alternatives d'integració assistencial en el acompliment de les xarxes integrades de serveis de salut (RISS) en diferents sistemes de salut d'Amèrica Llatina (Equity-LA II)

El nou projecte de recerca que dóna continuïtat al projecte Equity-LA té com a objectiu avaluar l'efectivitat de diverses estratègies en la millora de la coordinació i la qualitat assistencial de les xarxes de salut, en diferents sistemes sanitaris.

Per aconseguir aquest objectiu s'implementarà un disseny quasi-experimental per a l'avaluació d'intervencions complexes, amb metodologia de recerca - acció amb la participació de formuladors de polítiques, professionals de salut, gestors, usuaris i investigadors, en totes les etapes del projecte.

Amb aquest projecte s'espera contribuir a millorar l'eficiència, eficàcia i equitat als sistemes de salut, mitjançant la generació d'evidència en bones pràctiques d'integració assistencial.

Les institucions participants del projecte són: Prince Leopold Instituut Voor Tropische Geneeskunde (Bélgica), Colegio Mayor de Nuestra Señora de Rosario (Colòmbia), Instituto de Medicina Integral Prof. Fernando Figueira y Fundação Universidade de Pernambuco (Brasil), Universidad de Chile (Xile), Universidad Veracruzana (Mèxic), Universidad de Rosario, Instituto de la Salud Juan Lazarte (Argentina), Universidad de la República (Uruguai) i Consorci de Salut i Social de Catalunya (coordinador - Espanya).

El projecte està finançat per la Comissió Europea dins del Setè Programa Marco (FP7): Acció de Cooperació Internacional Específica (SICA).

 

Enllaç al projecte

Eines personals