Esteu aquí: Inici Notícies 4a Trobada d'Investigadors Principals
es  |  en  |  pt  |  cat

4a Trobada d'Investigadors Principals

Del 21 al 25 de gener es van reunir a Barcelona, a la seu del CSC, els investigadors principals de les institucions participants en el projecte de recerca Equity-LA.

Van intervenir en la trobada l'equip del CSC, que lidera el projecte i està integrat per la Dra. M.Luisa Vázquez, Dra. Ingrid Vargas, Irene García, Sina Waibel i Marta Aller; també van participar el Prof. Dr. Jean Pierre Unger i Dr. Pierre de Paepe del Prins Leopold Instituut voor Tropische Geneeskunde (Bèlgica); la Prof. Dra. Emparo Mogollón, de la Universitat de Rosario (Colòmbia) i la Prof. Dra. Rejane Ferreira de la Universidade de Pernambuco (Brasil). És la primera ocasió en la qual una reunió del projecte es fan a Europa. Fins al moment, les trobades de l'equip havien estat albergades pels socis dels països llatinoamericans.

Durant la trobada es van avaluar els resultats aconseguits fins al moment i es van planificar les tasques a desenvolupar durant els propers 7 mesos, que coincideixen amb l'última fase del projecte, que finalitza a l'agost de 2013. En aquest període es duran a terme l'anàlisi comparativa transnacional (Colòmbia – Brasil) que s'elaborarà a partir dels estudis de casos de cada país; es treballarà en la preparació d'articles científics i un llibre sobre els resultats del projecte, dues activitats de difusió del coneixement. Finalment, es programarà el Seminari Internacional que tindrà lloc a Bogotà durant el mes d'agost. 

Els resultats d'aquest projecte s'utilitzaran com a punt de partida del també projecte europeu, Equity-LA II, que iniciarà a l'agost 2013, igualment liderat pel CSC i que compta amb participació de vuit països europeus i llatinoamericans.

 

Eines personals