Esteu aquí: Inici Esdeveniments
es  |  en  |  pt  |  cat

Esdeveniments

Evento con avisos Seminari "Desenvolvimento de sistemas de saúde: acesso e coordenação de redes de serviços de saúde na Colômbia e no Brasil"
més informació
Evento con avisos III Taller Internacional
El proper Taller Internacional tindrà lloc a Recife (Brasil) del 7 al 15 de maig. L'objectiu principal de la reunió és presentar i analitzar els avanços de les activitats realitzades fins al moment i definir el cronograma de les activitats per als propers mesos. Es presentaran els avanços relatius a les anàlisis de polítiques, els estudis qualitatius d'accés i coordinació, l'estudi de casos i d'eficiència, així com de l'enquesta poblacional. Finalment es discutiran les activitats de formació i disseminació i es perfilarà l'elaboració de les publicacions relatives al projecte.
Evento con avisos Seminari “Desenvolupament de sistemes de salut: l'accés i coordinació en xarxes de serveis de salut a Colòmbia i Brasil”
veure més informació
Evento con avisos II Reunió del Comitè Científic Internacional
veure més información
Evento con avisos III Trobada d'Investigadors Principals
La propera trobada que reunirà els investigadors principals del projecte tindrà lloc a Bogotà de l'1 al 10 d'agost de 2011. L'objectiu és presentar els avenços relatius al treball de camp de l'enquesta poblacional per mesurar l'equitat d'accés i els determinants de l'accés a Colòmbia i Brasil, així com els resultats dels estudis d'accés i coordinació, l'anàlisi de les polítiques i els resultats de l'estudi d'eficiència.
Evento con avisos II Taller Internacional
Del pròxim 24 de setembre al'1 d'octubre de 2010, tindrà lloc al Brasil, el segon Taller Internacional, on es reuniran els quatre socis del projecte. L'objectiu és fer la posada al dia dels avenços del projecte, discutir problemes i solucions possibles i programar els passos següents.
Evento con avisos II Trobada d'Investigadors Principals
El proper dia 5 de març de 2010 es reuniran els investigadors principals del projecte a Bogotà per celebrar la segona trobada. L'objectiu de la trobada és presentar els avenços dels grups de treball relatius a l'estudi qualitatiu d'accés i coordinació, l'anàlisi de polítiques i el procés d'elaboració de les guies d'eficiència.
Evento con avisos I Reunió del Comitè Científic Internacional
El proper 30 de octubre de 2009, en el context del I Taller Internacional que se celebrarà a la seu de la Universidade de Pernambuco, Recife, tindrà lloc la primera reunió del Comitè Científic Internacional, que abordarà diversos aspectes teòrics i metodològics del projecte.
Evento con avisos I Taller Internacional
El proper 25 d'octubre de 2009 tindrà lloc a la seu de la Universidade de Pernambuco, Recife, la segona trobada dels participants del projecte Equity-la. L'objectiu és fer la posada al dia dels avenços del projecte, discutir problemes i solucions possibles i programar els passos següents.
Evento con avisos I Trobada d'Investigadors Principals
El pròxim 25 de maig de 2009 tindrà lloc a Bogotà la primera trobada dels grups d'investigadors principals del projecte Equity-LA. L'objectiu principal es posar en marxa el projecte i també, avançar en la discussió sobre l'aprofundiment del marc conceptual i la concreció metodològica de l'estudi.
Accions del document
Eines personals